Dagens industri kampanj – Erbjudande prenumeration Di Digital

Erbjudande tre månader för 29 kr! Att läsa Dagens industri – Di – är ett utmärkt sätt att hålla sig uppdaterad med de senaste nyheterna från börsen, finans- och affärsvärlden. Dagens industri är för många det självklara valet bland finans- och affärstidningar och nu kan du passa på att ta del av ett mycket förmånligt erbjudande på en prenumeration av Di Digital.

Inlägget innehåller reklamlänkar.


Di är en dagstidning som grundades redan 1976 och ges ut av Bonnier. De första åren hade tidningen fokus på teknik, men 1983 blev Dagens industri en tidning med fokus på affärslivet, företag och börsen, vilket är grunden till dagens tidning.

Med en digital prenumeration på Dagens industri kan du ta del av de senaste ekonominyheterna, börstipsen och analyserna när du vill. Genom att ta del av erbjudandet kan du läsa Dagens industri digitalt för endast 29 kr de första tre månaderna (ordinarie pris 1197 kr).

  • Nordens största digitala affärstidning
  • Tillgång till alla låsta artiklar på di.se
  • Få e-tidningen kvällen före
  • Di Weekend ingår digitalt

Dagens industri – innehåll

Dagens industri täcker verkligen det mesta inom Sveriges näringsliv och finansvärld. Allt från intervjuer, reportage, analyser av företag och aktier med köp- och säljrekommendationer.

Men de täcker såklart även nyheter från hela världen och vad som händer med världsekonomin. De täcker med andra ord både stort och smått – makro och mikro – med artiklar som tittar på den större bilden och artiklar och analyser som djupdyker i enskilda företag.

Missa inte heller deras nya tjänst som ger dig personliga bevakningar samt de nya branschspecifika nyhetsbreven, som täcker Sveriges tyngsta bolag och verksamhetsområden.


Di Digital – erbjudande prenumeration

Di Digital är din guide till digitala affärer och tech ur ett svenskt perspektiv. En prenumeration på Di Digital ger tillgång till låsta artiklar på di.se och du får e-tidningen redan kvällen innan. Du får även tillgång till de låsta artiklarna på Di Weekend och dess e-tidning.

Har du inte provat Di digital än så passa på att teckna en prenumeration för endast 29 kr första tre månaderna (ordinarie pris 1197 kr).


Di Weekend

Di Weekend är Di:s livsstilsmagasin och kommer till helgen. Här hittar du reportage och intervjuer med intressanta profiler från näringslivet och reportage om bilar, viner, restauranger med mera. Helt enkelt lite skön och avslappnad helgläsning.

Di Weekend ingår såklart i en prenumeration på Di Digital.


Ta del av kampanjen och erbjudandet på Di Digital

Gillar du som vi att hålla dig uppdaterad om nyheter inom finans och ekonomi och vad som händer på börsen – då är en prenumeration på Di Digital ett självklart val. En del tycker annars de ordinarie priserna på en prenumeration på Di är lite dyr, men prova med detta erbjudande och se om Di Digital är något för dig!

Starta en prenumeration för endast 29 kr de första tre månaderna (ordinarie pris 1197 kr) och avgör själv vad du tycker.


Fler erbjudanden

Du kan se fler erbjudanden vi snappat upp här >>
Informationen på denna sida och sajt är inte och ska inte tas som personlig investeringsrådgivning. Det finns alltid risker med investeringar. Värdet av investeringar kan förändras och det är möjligt att förlora det investerade kapitalet helt och hållet. Historisk utveckling garanterar inte framtida avkastning. Vi tar inte ansvar för investeringar gjorda baserade på information från denna sida och sajt. Gör alltid din egen analys innan en investering.