Erbjudande Lysa fondrobot – 3 månaders rabatt på avgiften

Med vår länk får du upp till 20% rabatt på avgiften hos Lysa i 3 månader. Sparar du inte i någon fondrobot men vill ha ett automatiskt sparande är detta ett bra erbjudande för dig som vill komma igång. Klicka på länken nedan och starta konto hos Lysa idag och gör en insättning, så får du rabatten på avgiften i deras fondrobot. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Investeringar i aktier, fonder, krediter, kryptovalutor, råvaror och andra värdepapper innebär alltid en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet.


Lysa är en fondrobot med låga avgifter och det är lätt att komma igång med ditt sparande hos Lysa. Svara på några frågor om ditt sparande , gör en insättning och sen sköter Lysas robot sparandet åt dig.

Reklamlänk


Funderar du på att spara i en fondrobot men vet inte vilken robot du skall välja så har vi ett stort pågående test av fondrobotar som kan vara intressant att titta på först. Testet startade 2022 och fortsätter löpande. Resultatet av 2023 års test av fondrobotar visar vi här.

Men om du inte vet vilken fondrobot du skall välja så är det absolut viktigaste att du faktiskt väljer en och kommer igång med ditt sparande.

Detta erbjudande gäller för nya kunder. Genom vår länk får ni 3 månaders rabatt på fondavgiften, upp till 20% rabatt. Passa på att ta del av detta erbjudande nu!

Reklamlänk
Informationen på denna sida och sajt är inte och ska inte tas som personlig investeringsrådgivning. Det finns alltid risker med investeringar. Värdet av investeringar kan förändras och det är möjligt att förlora det investerade kapitalet helt och hållet. Historisk utveckling garanterar inte framtida avkastning. Vi tar inte ansvar för investeringar gjorda baserade på information från denna sida och sajt. Gör alltid din egen analys innan en investering.