Nordnet erbjudande – 0 kr i courtage och fondavgifter*

Kom igång och handla och spara hos Nordnet. Nordnet erbjuder handel med 0 kr i courtage och fondavgifter!

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Investeringar i aktier, fonder, krediter, kryptovalutor, råvaror och andra värdepapper innebär alltid en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet.


Sparar du inte redan hos Nordnet, eller om du redan är kund med ett begränsat kapital, är det här ett mycket bra kom igång-erbjudande. Nordnet bjuder på courtaget och de återbetalar alla fondavgifter tills dess du nått ett samlat kapital på 50 000 kr.

Nordnet - logo

Perfekt för dig som vill börja spara med ett ”mindre” kapital och pröva att köpa och sälja aktier och fonder utan att behöva tänka på avgifterna. Såklart även utmärkt för dig som kanske redan sparar på Avanza, men funderar på att även använda dig av Nordnet för att själv jämföra de olika bankerna.

Erbjudandet gäller för handel på Stockholmsbörsen (aktier som är noterade på Nasdaq OMX Stockholm) och alla fondavgifter tills du har 50 000 kr i sammanlagt kapital hos Nordnet. Erbjudandet gäller för max 500 affärer under 12 månader (vilket är ganska många).

Vill du ha ett enkelt sparande så kolla in Nordnet One. I vårt test av fondrobotar kan du se hur Nordnet One har gått jämfört med olika fondrobotar och förenklade sparanden på marknaden.

Nordnet är för nuvarande den plattform vi har det mesta av vårt sparande på och vi kan bara rekommendera Nordnet!

Nordnet - logo


Informationen på denna sida och sajt är inte och ska inte tas som personlig investeringsrådgivning. Det finns alltid risker med investeringar. Värdet av investeringar kan förändras och det är möjligt att förlora det investerade kapitalet helt och hållet. Historisk utveckling garanterar inte framtida avkastning. Vi tar inte ansvar för investeringar gjorda baserade på information från denna sida och sajt. Gör alltid din egen analys innan en investering.