Om oss

Ekonomikus drivs av oss, Malin & Alexander. Vi har ett stort intresse kring ekonomi och allt det berör, smått som stort. Vi söker ständigt mer kunskap och ekonomiska möjligheter och våra diskussioner vid matbordet där hemma kan ibland bli lite väl insnöade på olika ämnen som rör ekonomi.

På denna sajt delar vi med oss av analyser, investeringsmöjligheter, jämförelser med mera. Vi jobbar på att vidareutveckla sajten, skriva fler läsvärda inlägg och kunna hjälpa fler att spara och investera på ett välgrundat och medvetet sätt. En del av de produkter och tjänster vi länkar till är genom affiliatelänkar. Använder ni dessa så får vi en mindre provision som gör att vi kan lägga mer tid på att utveckla sajten och successivt utöka och förbättra innehållet.

Förutom de inlägg vi själva skriver så tar vi ibland hjälp av andra skribenter. Det som skrivs är subjektivt av respektive författare.

Vi rekommenderar aldrig tjänster eller sidor som vi inte själva tror på eller använder. Allt på denna sajt är tänkt att hjälpa till och bidra till din ekonomi. Men glöm inte – gör alltid din egen analys och bedömning innan en investering – lycka till!