Kampanj Lysa fondrobot – 6 månaders rabatt på Lysas avgift

Just nu får du upp till 20% rabatt på Lysas avgift i 6 månader – om du använder vår reklamlänk. Sparar du inte i någon fondrobot är detta ett utmärkt tillfälle att börja. Klicka på länken nedan och starta konto hos Lysa idag och gör en insättning, så får du rabatten på avgiften i deras fondrobot. Erbjudandet gäller för nya kunder och är giltigt till och med den 31:a mars 2024.

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Investeringar i aktier, fonder, krediter, kryptovalutor, råvaror och andra värdepapper innebär alltid en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet.

Detta erbjudande har utgått. Se andra erbjudanden vi snappat upp här: Erbjudanden >>


Lysa är en fondrobot med låga avgifter och det är lätt att komma igång med ditt sparande hos Lysa. Svara på några frågor om ditt sparande , gör en insättning och sen sköter Lysas robot sparandet åt dig.

Reklamlänk


Funderar du på att spara i en fondrobot men vet inte vilken robot du skall välja så har vi ett stort pågående test av fondrobotar. 2023 års resultat av testet av fondrobotar kan du se här >>. Vi fortsätter testet i 2024 och här på vår sajt kommer snart en uppföljning för fortsatt test under 2024.

Men om du inte vet vilken fondrobot du skall välja så är det absolut viktigaste att du faktiskt väljer en och kommer igång med ditt sparande.

Detta erbjudande gäller till och den 31:a mars 2024 för nya kunder. Genom vår länk får ni 6 månaders rabatt på avgiften. Storleken på rabatten är upp till 20% på Lysas avgift och rabatten minskar på större belopp. Passa på att ta del av detta erbjudande nu!

Reklamlänk

Detta erbjudande har utgått. Se andra erbjudanden vi snappat upp här: Erbjudanden >>
Informationen på denna sida och sajt är inte och ska inte tas som personlig investeringsrådgivning. Det finns alltid risker med investeringar. Värdet av investeringar kan förändras och det är möjligt att förlora det investerade kapitalet helt och hållet. Historisk utveckling garanterar inte framtida avkastning. Vi tar inte ansvar för investeringar gjorda baserade på information från denna sida och sajt. Gör alltid din egen analys innan en investering.