Sparande i Fundler flyttas till Levler

Fundler har beslutat att ändra inriktning, och kommer inom kort sluta erbjuda spartjänster direkt till konsumenter. Sparandet hos Fundler kommer automatiskt att flyttas över till Levler under november 2023.

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Investeringar i aktier, fonder, krediter, kryptovalutor, råvaror och andra värdepapper innebär alltid en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet.

Exakt vad som händer med vårt sparande och våra fondrobotar hos Fundler återstår att se, men vi ser fram emot att istället pröva Levlers plattform.

Vi tänker skriva mer om Levler längre fram när vi vet mer och vi hoppas hitta lämpligt sparande hos Levler som vi kan ta med i vårt stora test av fondrobotar, för att ersätta Fundler där.

Levler - logo


Informationen på denna sida och sajt är inte och ska inte tas som personlig investeringsrådgivning. Det finns alltid risker med investeringar. Värdet av investeringar kan förändras och det är möjligt att förlora det investerade kapitalet helt och hållet. Historisk utveckling garanterar inte framtida avkastning. Vi tar inte ansvar för investeringar gjorda baserade på information från denna sida och sajt. Gör alltid din egen analys innan en investering.