Kampanj SaveLend – 2% bonus på alla insättningar under april 2023

Passa på att göra insättningar hos SaveLend nu under april 2023! SaveLend ger dig 2% bonus på alla insättningar du gör under denna tid. Bonus ges till både nya som gamla investerare och maximal bonus du kan få är 200 000 kr.

SaveLend har get 7,92% avkastning på investerat kapital de senaste 12 månaderna och är ett bra komplement till börsen.

Detta erbjudande har utgått. Se andra erbjudanden vi snappat upp här: Erbjudanden >>

Inlägget innehåller reklamlänkar.


Se detaljer om insättningskampanjen hos SaveLend och gör din insättning här:

SaveLend har också ett bonussystem för att få lägre avgifter. Den som investerat ett visst kapital eller äger ett visst antal aktier i SaveLend Group får en lägre avgift och därmed högre avkastning.

Du kan läsa mer om SaveLends bonussystem för lägre avgifter i deras FAQ under Hur fungerar SaveLends bonussystem, kan jag exempelvis få sänkta avgifter?

Vet du inte vilka SaveLend är kan du läsa mer i vår artikel om SaveLend här.


Fler erbjudanden

Du kan se fler erbjudanden vi snappat upp här >>
Informationen på denna sida och sajt är inte och ska inte tas som personlig investeringsrådgivning. Det finns alltid risker med investeringar. Värdet av investeringar kan förändras och det är möjligt att förlora det investerade kapitalet helt och hållet. Historisk utveckling garanterar inte framtida avkastning. Vi tar inte ansvar för investeringar gjorda baserade på information från denna sida och sajt. Gör alltid din egen analys innan en investering.