Kampanj BetterWealth fondrobot – 250 kr i bonus vid insättning

Just nu får du 250 kr bonus i BetterWealth fondrobot med vår länk nedan. Sparar du inte i någon fondrobot är detta ett utmärkt tillfälle att börja. Klicka på länken nedan och starta konto hos BetterWealth idag och gör en insättning, så får du 250 kr i bonus på ditt sparande i deras fondrobot. Erbjudandet gäller för nya kunder och är giltigt till och med den 5:e februari 2022.

Detta erbjudande har utgått. Se andra erbjudanden vi snappat upp här: Erbjudanden >>

Inlägget innehåller reklamlänkar.


BetterWealth är en fondrobot med låga avgifter och att komma igång med ditt sparande hos BetterWealth är snabbt och enkelt. Svara på några frågor om ditt sparande och din ekonomiska situation, gör en insättning och sen kommer roboten sköta ditt sparande åt dig.

Detta erbjudande har utgått. Se andra erbjudanden vi snappat upp här: Erbjudanden >>


Funderar du över att spara i en fondrobot men du vet inte vilken du skall välja så gör vi nu ett stort test av fondrobotar 2022. Här kommer vi efterhand uppdatera med resultat och utvärdering av de olika robotarna. Se vårt test av fondrobotar 2022 >>

Men om du inte vet vilken fondrobot du skall välja så är det absolut viktigaste att du faktiskt väljer en och kommer igång med ditt sparande.

Detta erbjudande på 250 kr gäller till och med den 5:e februari 2022 för nya kunder. Passa på att ta del av detta erbjudande nu!

Detta erbjudande har utgått. Se andra erbjudanden vi snappat upp här: Erbjudanden >>


Fler erbjudanden

Du kan se fler erbjudanden vi snappat upp här >>
Informationen på denna sida och sajt är inte och ska inte tas som personlig investeringsrådgivning. Det finns alltid risker med investeringar. Värdet av investeringar kan förändras och det är möjligt att förlora det investerade kapitalet helt och hållet. Historisk utveckling garanterar inte framtida avkastning. Vi tar inte ansvar för investeringar gjorda baserade på information från denna sida och sajt. Gör alltid din egen analys innan en investering.