Privata Affärer kampanj – Erbjudande prenumeration

6 nummer + 2 nummer av placeringsguiden för 299 kr! Privata Affärer är tidningen för dig som vill hålla dig uppdaterad om de senaste stora nyheterna inom ekonomi och vill ha ordning och reda i din privatekonomi. Privata Affärer är Sveriges ledande privatekonomiska magasin och de ger dig oberoende och konkreta råd inom placeringar i aktier och fonder, såväl som andra tips och råd som berör din privatekonomi. Ta del av ett mycket förmånligt erbjudande och starta din prenumeration av Privata Affärer idag.

Detta erbjudande har utgått. Se andra erbjudanden vi snappat upp här: Erbjudanden >>

Inlägget innehåller reklamlänkar.


Privata Affärer kommer en gång i månaden och ges ut av Bonnier. Privata Affärer grundades 1978 och är Nordens största magasin inom privatekonomi.

Med en prenumeration på Privata Affärer får du enkelt del av de senaste stora ekonominyheterna och tips och råd som rör din privatekonomi. Genom att ta del av erbjudandet får du:

  • 6 nummer av Privata Affärer
  • 2 nummer av Placeringsguiden
  • Privata Affärer Premium – Tillgång till exklusivt material för prenumeranter på privataaffarer.se
  • Tillgång till tidningen digitalt i ARCY

Detta till en kostnad av endast 299 kr (värde 792 kr). Prenumerationen avslutas automatiskt och mot slutet av perioden får du ett nytt förmånligt erbjudande om du vill fortsätta.

Detta erbjudande har utgått. Se andra erbjudanden vi snappat upp här: Erbjudanden >>


Privata Affärer – innehåll

Privata Affärer innehåller oberoende och konkreta råd inom placeringar av aktier och fonder och andra investeringsalternativ. Du får råd om hur du skall göra med olika lån, ditt boende, vardagsjuridik, skatter och smart skatteplanering. Privata Affärer ger dig också tips om kapitalvaror och annan lyxkonsumtion som kan vara intressant för dig som privatperson. Du får helt enkelt ett fullproppat magasin med en massa tips och råd för din privatekonomi.

Privata Affärer – ”Vi ger dig ett rikare liv” – är en bra sammanfattning vad tidningen ger dig.


Privata Affärer – erbjudande prenumeration

Har du inte provat Privata Affärer ännu så passa på att ta del av erbjudandet. Teckna en prenumeration idag för endast 299 kr (värde 792 kr) och få bättre koll på din privatekonomi. En billig peng mot vad du kan spara med hjälp av några goda råd. Du binder dig inte heller till någonting och din prenumeration kommer avslutas automatiskt.


Privata Affärer Premium

Om du prenumererar på tidningen Privata Affärer får du också tillgång till exklusivt material på privataaffarer.se. Där kan du då se aktieportföljen online, nyhetsflödet för portföljbolagen och såklart får du också tillgång till annars låsta och unika artiklar.


Placeringsguiden

Placeringsguiden är en systertidning till Privata Affärer och den utkommer med 11 nummer per år. Placeringsguiden är en börstidning för aktiva placerare. Den innehåller konkreta och aktuella råd om olika aktier och fonder såväl som råvaror och andra intressanta placeringar.

Placeringsguiden - Prenumeration erbjudande kampanj

Tar du del av prenumerationserbjudandet på Privata Affärer får du också två nummer av Placeringsguiden. Ordinarie lösnummerpris för Placeringsguiden är annars 99 kr.


Privata Affärer digitalt i ARCY

Vill du hellre läsa din tidning digitalt så kan du göra det i ARCY. ARCY är Bonniers app för sina magasin i digitalt format. I ARCY finns funktioner för textuppläsning, anpassning av textstorlek, bakgrundsjustering med mera. Allt för att du ska kunna anpassa tidningen till det digitala format du föredrar.

Privata Affärer digitalt ingår såklart i en prenumeration.


Ta del av kampanjen och erbjudandet på Privata Affärer

Vill du hålla dig uppdaterad om nyheter, tips och råd som rör din privatekonomi så är en prenumeration på Privata Affärer ett självklart val. Har du inte läst Privata Affärer eller Placeringsguiden förut så prova med detta erbjudande och se om tidningarna är något för dig! Du binder dig inte till någonting.

Starta en prenumeration idag och få sex nummer av Privata Affärer för endast 299 kr, inklusive två nummer av Placeringsguiden (totalt värde 792 kr) och avgör själv vad du tycker.

Detta erbjudande har utgått. Se andra erbjudanden vi snappat upp här: Erbjudanden >>


Fler erbjudanden

Du kan se fler erbjudanden vi snappat upp här >>
Informationen på denna sida och sajt är inte och ska inte tas som personlig investeringsrådgivning. Det finns alltid risker med investeringar. Värdet av investeringar kan förändras och det är möjligt att förlora det investerade kapitalet helt och hållet. Historisk utveckling garanterar inte framtida avkastning. Vi tar inte ansvar för investeringar gjorda baserade på information från denna sida och sajt. Gör alltid din egen analys innan en investering.